منبع اصلی نوشتار زیر در این لینک قرار دارد

اوبونتو نصب شد، حالا چه کنم؟

در این مقاله قصد داریم کارهایی را که یک کاربر ایرانی معمولا پس از نصب توزیع اوبونتو گنو/لینوکس انجام می‌دهد را شرح دهیم. فرض شده که نصب اوبونتو بدون مشکل بوده و سیستم شما به اینترنت متصل است.

۱. قبل از هرچیز به تنظیمات سامانه می‌رویم.

\"\"

۲. از تنظیمات سامانه، منابع نرم‌افزاری را انتخاب می‌کنیم.

\"\"

۳. از زبانه‌ی نرم افزار اوبونتو، نوع نرم‌افزاری را که می‌خواهیم به سیستم خود اضافه‌کنیم مشخص می‌کنیم. به یاد داشته باشید که دسته‌های Main و Universe شامل نرم افزارهای آزاد هستند و دسته‌های Main و Restricted توسط کنونیکال پشتیبانی می‌شوند.

\"\"

۴. از زبانه‌ی به‌روزرسانی می‌توانید نوع به‌روزرسانی‌هایی که برای نرم‌افزار خود می‌خواهید و نحوه‌ی اعمال آن‌ها را مشخص کنید. به‌روزرسانی‌ها پیش از رفتن در شاخه‌ی Update به Proposed می‌روند. backports شامل نسخه‌های جدید نرم‌افزار برای نسخه‌های قدیمی‌تر اوبونتو است که شامل پشتیبانی کنونیکال نمی‌شوند.

\"\"

۵. با زدن تیک ثبت اطلاعات آماری می‌توانید به اوبونتو در شناخت بسته‌های پرهوادار کمک کنید.

\"\"

۶. حال به مدیر به‌روزرسانی بروید.

\"\"

۷. در این‌جا می‌توانید مخازن را برای یافتن به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار نصب شده بررسی کنید. توجه داشته باشید که انجام این عمل برای بار نخست، ممکن است مدت زیادی به طول بینجامد.

\"\"

۸. با زدن دکمه‌ی نصب به‌روزرسانی‌ها، نرم‌افزاری که به‌روزرسانی‌های آنان موجود هستند، بارگیری و نصب می‌شوند.

\"\"

۹. درصورتی که لینوکس شما به‌روزرسانی شده باشد بهتر است یک بار رایانه‌ی خود را راه‌اندازی مجدد کنید تا با لینوکس جدید بالا بیایید.

\"\"

۱۰. دوباره به تنظیمات سامانه بروید و این بار پشتیبانی زبان را انتخاب کنید.

\"\"

۱۱. دکمه‌ی نصب/زدودن زبان‌ها را بزنید.

\"\"

۱۲. از لیست حاضر تیک جلوی زبان فارسی را بزنید و تغییرات را اعمال کنید.

\"\"

۱۳. در صورت نیاز برای نصب فونت‌های معمول فارسی می‌توانید از این اسکریپت استفاده کنید.

۱۴. برای استفاده از ۵ گیگابایت فضای ابری رایگان اوبونتو می‌توانید اوبونتو وان را راه‌اندازی کنید.

\"\"

۱۵. در صورتی که رایانه‌ی شما برای کار با قطعه‌ای نیاز به راه‌انداز انحصاری داشته باشد، می‌توانید آن را از قسمت راه‌اندازهای اضافه پیدا و نصب کنید.

\"\"

۱۶. به مرکز نرم‌افزاری اوبونتو بروید.

\"\"

۱۷. بسته‌ی Ubuntu restricted Extras را برای نصب فونت‌های مایکروسافت، کدک‌های پخش صوت و تصویر، پخش‌کننده‌ی فلش ادوبی و جاوا نصب کنید.

\"\"

حالا اوبونتوی شما آماده به کار است. اگر احساس می‌کنید انجام این همه‌کار برای شما سخت است، زمان‌بر است، هزینه‌ی بالایی دارد و یا به سادگی بی‌معنی و مضحک است، می‌توانید به جای اوبونتو، آریوس گنو/لینوکس را که این تغییرات از پیش در آن داده شده را بارگیری و نصب کنید.



برچسب ها : , , , , , , , , ,