منبع اصلی نوشتار زیر در این لینک قرار دارد

بیانیه‌ی گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان

\"گروهگروه کاربران گنو/لینوکس گیلان با توجه به اتفاقات اخیر و سوءاستفاده‌های شخصی و تجاری برخی افراد از نام و عنوان این گروه بر خود لازم میداند تا در جهت شفاف سازی و آگاهی، به ارائه نکاتی در این خصوص بپردازد.

۱. گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان در چند ماه اخیر هیچ گونه جلسه حضوری نداشته و آخرین جلسه رسمی حضوری این گروه در تاریخ ۱۳۸۹/۳/۷ (صد و بیست و نهمین دیدار) برگزار شد.
گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان وظیفه خود می داند در رابطه با فعالیت های مشابه که نه با عنوان مشخص و جدید همراه با اهداف مشابه بلکه تنها با سوء استفاده از جایگاه ویژه این گروه با نامی مشابه صورت می گیرند و در ادامه متولیان/بانیان آنها به دلایل متعدد و نامعقول همچنین به روش های غیر حرفه‌ای نسبت به آنچه که نیستند تظاهر می‌کنند، شفاف سازی کند.

۲. سایت رسمی گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان به آدرس http://guilug.org می باشد و هر وب سایت یا دامنه‌ی دیگر به نام گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان رسمیت ندارد و جعلی محسوب می شود.

۳. هرگونه اطلاع رسانی اعم از اطلاعیه و خبر در رابطه با برگزاری جلسات حضوری، همایش ها و سایر امور و اتفاقات مربوط به گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان در وب سایت رسمی گروه اعلام می شود و منابع و وب سایت های دیگر که در سایت رسمی اعلام نشده‌اند مورد تایید گروه نمی‌باشد.

در انتها لازم به ذکر است که لاگ گیلان از فعالیت سایر گروه های کاربری گنو/لینوکس و فعال در زمینه ی نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز حمایت می کند، اما هرگونه فعالیت موازی با نام گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان را محکوم می کند و این کار را از لحاظ اخلاقی و حرفه‌ای ناپسند می داند.
همچنین این اعلامیه/بیاینه صرفا جنبه اطلاع رسانی و تاکید مجدد بر مفاد مندرج دارد و حمله به شخص یا افراد خاصی را دنبال نمی کند.
امید است در آینده شاهد چنین اتفاقات ناپسند و ناگواری نباشیم.

منبع: لاگ گیلان



برچسب ها :