اوبونتو در بین تمامی سیستمعاملها یکی از سادهترین نصابها را به کاربران خود ارائه کرده است؛ با این حال در این آموزش سعی داریم توضیح مختصری در خصوص مراحل نصب این توزیع در اختیار کاربران قرار دهیم.
استفاده از DVD
نصب اوبونتو از یک DVD بسیار راحت است. در ادامه کارهایی که باید انجام دهید آورده شده است:
DVD اوبونتو را داخل درایو DVD خود قرار دهید.
کامپیوتر خود را شروع مجدد (Restart) کنید. شما با صفحهی خوشآمد گویی مواجه خواهید شد. بایستی زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید و گزینهی نصب اوبونتو (Install Ubuntu) یا امتحان آن را (Try it from the DVD) انتخاب کنید.
اگر شما این منو را نمیبینید بایستی اولویت راهاندازی سیستم را بر روی درایو نوری (CD/DVD Drive) قرار دهید.
استفاده از USB drive
کامپیوترهای جدیدتر قابلیت راهاندازی از طریق USB را نیز دارا هستند. بعد از راهاندازی سیستم از طریق USB شما باید با صفحهی خوشآمد گویی مواجه شوید. بایستی زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید و گزینهی نصب اوبونتو (Install Ubuntu) یا امتحان آن را (Try it from the DVD) انتخاب کنید.
اگر این چنین نشد دکمهی F12 را برای آوردن منوی راهاندازی در حین مشاهدهی POST (صفحهای که در حین راهاندازی اولیه، اطلاعات کامپیوتر را نمایش میدهد) فشار دهید (نگه ندارید فقط یک بار فشار دهید).
آماده شدن برای نصب اوبونتو
پیشنهاد ما به شما اتصال کامپیوتر به منبع برق است.
مطمئن شوید که فضای کافی برای نصب اوبونتو دارید.
در این مرحله به شما انتخاب گزینههای دانلود بهروز رسانیها در حین نصب و نصب نرمافزاهای third-party را توصیه میکنیم.
شما همچنین بایستی برای دریافت بهروز رسانیها به اینترنت متصل باشید.
اگر شما به اینترنت متصل نیستید ما در مرحلهی بعد به شما کمک میکنیم تا شبکهی بیسیم خود را پیکربندی کنید.
تنظیم اینترنت وایرلس
اگر به اینترنت متصل نیستید، در این قسمت در صورت وجود شبکه بیسیم از شما در مورد اینکه میخواهید شبکهی بیسیم را راهاندازی کنید یا خیر سؤال پرسیده خواهد شد. ما به شما توصیه میکنیم که در حین نصب به اینترنت متصل باشید تا خیالتان از بابت بهروز بودن راحت باشد. اگر شما شبکهی وایرلس خود را در این مرحله تنظیم کردید به صفحهی قبل بازگشته و گزینهی نصب بهروز رسانیها را علامتدار کنید.
تخصیص فضای درایو
با استفاده از گزینههایی که به شما داده میشود انتخاب کنید که میخواهید اوبونتو را در کنار یک سیستمعامل دیگر نصب کنید (گزینهٔ اول) و یا سیستمعامل نصب شده را پاک کنید و اوبونتو را جایگزین کنید (گزینهٔ دو) و یا (اگر کاربر حرفهای هستید) گزینهی ’Something else’ را انتخاب کنید؟
شروع نصب
بسته به انتخابهای قبلی، اکنون شما میتوانید مسیری را که برای نصب انتخاب کردهاید بازبینی کنید. زمانی که بر روی گزینهی Install Now کلیک کنید نصب شروع خواهد شد.
اوبونتو به ۴/۵ گیگابایت فضای خالی و کمی فضای بیشتر برای فایلهای شما نیاز دارد.
اگر کاربر ویندوز هستید و در این مرحله به کار خود اطمینان ندارید میتوانید از نصاب مخصوص ویندوز بهره گرفته و اوبونتو را به مانند برنامههای ویندوز نصب و حذف کنید. این کار بسیار ساده و کاملاً امن است (این لینک). البته توجه داشته باشید این گزینه فقط برای نسخه ۱۲٫۰۴ اوبونتو که دارای پشتیبانی بلند مدت است در دسترس بوده و نیز بر روی سیستمی که هماکنون دارای یک ویندوز ۸ از پیش نصب شده باشد یا از UEFI استفاده میکند کاربردی نخواهد بود.
انتخاب منطقه
اگر به اینترنت متصل باشید بایستی انتخاب منطقهی زمانی شما به صورت خودکار انجام شده باشد. بررسی کنید که منطقهی شما به درستی انتخاب شده و بر روی Forward کلیک کنید. اگر منطقهی زمانی مورد نظر با چیزی که شما میخواهید مغایرت دارد میتوانید اسم شهر خود را در جعبهی زیرین تایپ کنید و یا بر روی منطقهی خود بر روی نقشه کلیک کنید، نصاب به شما در یافتن آن کمک خواهد کرد.
نکته: اگر شما در اتصال به اینترنت مشکل دارید میتوانید از منوی گوشهی بالا-راست کمک بگیرید.
طرح صفحهکلید خود را انتخاب کنید
بر روی زبان مورد نظر خود کلیک کنید. اگر مطمئن نیستید که چکار میکنید از دکمهی Detect Keyboard Layout کمک بگیرید.
نام کاربری و کلمهی عبور
جزئیات مربوط به حساب کاربری و کلمهی عبور خود را وارد کنید.
بیشتر بدانید
در حین نصب در مورد اوبونتو بیشتر بدانید و یا یک فنجان چایی درست کنید!
تمام شد
تمام چیزی که باقیمانده است شروع مجدد سیستم و لذت بردن از اوبونتو است.
در نهایت توصیه میکنیم پس از نصب، مقاله ‘کارهایی که پس از نصب اوبونتو ۱۳٫۰۴ میتوانید انجام دهید’ را از دست ندهید…
نوشته ها و مقالات این سایت، حاصل زحمات افراد داوطلبی است که بدون هیچ چشم داشتی برای گسترش استفاده از نرم افزارهای آزاد تلاش می کنند؛ تا گامی موثر در آگاهسازی و پیشرفت دیگران ایفا شود. اگر این نوشته را میپسندید میتوانید با حمایت از سایت به پیشرفت کار کمک کنید و شما هم سهمی در این حرکت داشته باشید
برای حمایت از LinuxReview میتوانید این مقاله را در قالب یک فایل PDF به قیمت یکهزار تومان از طریق پیوند زیر دریافت کنید (کلیهٔ کارتهای عضو شبکهٔ شتاب پشتیبانی میشوند).
منبع: وبسایت رسمی اوبونتو
39 دیدگاه برای این نوشته:
amirhp:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
قبلا هم گفتم خیلی راحت میتونید برای سایت امکان دونیت کردن بذارید. این خیلی حرفهایتر و قشنگتره تا مقالهای رو که نمونهاش به وفور تو اینترنت پیدا میشه و انصافا ۵۰۰ تومن هم نمی ارزه رو برای فروش بگذارین.مسعود آموزگار:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
مقاله به رایگان منتشر شده… اون برای کسانی هست که دلشون بخواد یه مبلغ ناچیز دونیت کنن. این مقاله بصورت تکی اگر ارزشش رو نداشته باشه مسلما کل فعالیت سایت ارزشش رو داره ;) امکان دونیت هم همونطور که بارها گفته شده از طریق لینک مشارکت و حمایت امکان پذیره. اون بالا رو نگاه کنید…
موفق باشیدeMan:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
امیر جان همونجور که مسعود گفت مقاله در دسترس هست. فایل PDF هم یه بهانه و انگیزه برای حمایت هست وگرنه یه کلمه بیشتر از چیزی که اینجا میبینید توی فایل PDF قرار نداره.اگه این روش جواب بده و دوستان حمایت کنند میتونیم بر اساس حمایتی که از یه مقاله میشه حقوق برای نویسندهها در نظر بگیریم و کیفیت کار رو خیلی بالا ببریم. امیدوارم که حمایت بشه و بتونیم ایده رو پیاده سازی کنیم.
محمد:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
کلا کلمه خرید به این حالت جالب نیست مخصوصا اینکه زیر همه مقاله ها باشه به نظر من یک جمله خوب و با معنی در مورد حمایت کردن بزارید و زیر هر مقاله قرار بدید به اضافه لینک پرداخت بهتره
اگه کسی هم بخواد پرداخت کنه به خاطر حمایته چرا با کلمه خرید خرابش کنیم!مسعود آموزگار:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
موافقم…
الان عبارتش بهتر شد؟ :)
روش فکر میکنیم ببینیم به چه شکل میشه بهتر پیاده ش کرد شما هم اگر پیشنهادی دارید خوشحال میشیم.محمد:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
بهتره
مثلا میشه نوشت:
نوشته ها و مقالات این سایت حاصل زحمات افراد داوطلبی هست که بدون هیچ چشم داشتی برای گسترش استفاده از نرم افزار آزاد و آگاهی دیگران در مورد آن تلاش می کنند تا گامی موثر در آگاه سازی و پیشرفت دیگران ایفا کنند اگر این نوشته را میپسندید میتوانید با حمایت از سایت به پیشرفت کار سایت کمک کنید و شما هم سهمی در این حرکت داشته باشید
برای حمایت از LinuxReview میتوانید این مقاله را در قالب یک فایل PDF به قیمت یکهزار تومان از طریق پیوند زیر دریافت کنید (کلیهٔ کارتهای عضو شبکهٔ شتاب پشتیبانی میشوند).حمایت با دریافت فایل PDF
محمد:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
فکر کنم اگه جای قیمت، مبلغ درج بشه بهتر باشه چون قیمت ممکنه معادل ارزش مقاله تعبیر بشه
اگه احساس کردید نوشتش طولانیه این هم شاید مفید باشه:
“رمز موفقیت و بقای گروه های مردمی در حمایت های مردمی است شما هم می توانید با حمایت های خود ما را یاری کنید و سهمی در پیشرفت و آگاهی در زمینه نرم افزار های آزاد داشته باشید”البته اگه بقیه هم نظراشون رو بگن حتما جمله های بهتری هم میشه نوشت
amin:
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
کار قشنگی هست.خوشم اومد،به نظر من اگر کارهای که بعد از نصب اوبونتو میتوانید انجام دهید رو در قالبی استاندارد مثل همین نصب کردن اوبونتو به ادامه این مقاله اضافه میکردید بهتر هم میشد.eMan:
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
امین جان سعی میکنیم که همهٔ مقالات رو بعد در قالب ماهنامه هم ارائه بدیم. اگه حمایت بشه.
همچنین این کار میتونه به نویسنده کمک کنه تا انگیزه و کسب درآمد از نوشتهش داشته باشه در نتیجه شاهد مقالات تخصصی و خوبی خواهیم بود.
باز تاکید میکنم اگه حمایت بشه.علی آقا:
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
مسعودخان چرا تبلیغات توی سایت نمیذارین؟علی آقا:
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
معذرت میخوام اما با توجه به اینکه آقا مسعود چند روز پیش اعلام کردن سایت به دلیل نبود انگیزه و هزینه بالا تا مرز بسته شدن هم پیش رفته، شما باید اول به فکر ایجاد درآمد برای خود سایت باشین تا به ثبات و پایداری برسه و بعد به فکر حقوق برای نویسنده ها.مسعود آموزگار:
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
دقیقا همین مد نظر هست… منظور ایمان جان در بلند مدت بوده.مسعود آموزگار:
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
علی جان بخاطر حیطه فعالیتی سایت و مخاطبین نه چندان گسترده ش تبلیغ پذیری چندانی نداره.
پیگیرش بودیم… چندان نتیجه بخش نیست. با این حال بازم بررسیش میکنیم.
این کار فقط برای آزمایش هست. هدف های بزرگتری وجود داشته که اصولا یه نشریه با کیفیت الکترونیک داشته باشیم بجای فایل پی دی اف از تک مقاله… ولی نمیشه ناگهانی کاری کرد که هنوز نیروی مورد نیازش تضمین نشده.محتبی:
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
ایمان یکی یه دونهای
البته همهی بچههای گروه ال ار زحمت میکشن ولی ایمان یه چیز دیگست
ممنون بابت زحمتی که میکشینeMan:
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲
نکن با من این کارها رو رفیق من جنبه ندارم :))
لطف داری عزیزم ولی انگشت کوچیکهٔ دوستان دیگه هم نیستمایسان:
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲
wubi با UEFI کار نمی کنه یا با secure boot؟
آگر با uefi کار نکنه که خیلی بده :(محمود:
۰۱ خرداد ۱۳۹۲
به همون دلیلی که تبلیغات جواب نمیده (محدود بودن مخاطب) انتظاری از حمایت هم نمیشه داشت.mehdi:
۰۶ خرداد ۱۳۹۲
man dar nasbe ubuntu 13,4 moshkel daram dar ebtedaye installation moteasefaneh VGA man detect nemishe (vaio vgn z620 d ) va in moshkel ra ba kubuntu niz daram age kasi mitone moshkelo mano hal kone mamnon mishamسید علی:
۰۶ تیر ۱۳۹۲
سلام
من ویندوز 8 رو سیستمم دارم
اوبونتو رو می تونم در کنارش نصب کنم ؟امیر حسینی پژوه:
۰۶ تیر ۱۳۹۲
بله بدون هیچ مشکلی میتونین کنار ویندوز از توزیعهای لینوکس هم استفاده کنیدحسین:
۰۲ مرداد ۱۳۹۲
آقا کشته منو این آموزشتون اینا رو که بچه ۵ ساله هم بلده . قسمت Something Else رو کامل آموزش باید بدید اگه میخاین آموزش بدین -انصافی من تو کف این قسمت موندم!- ممنونرها:
۱۲ مرداد ۱۳۹۲
دوست عزیز مواظب باش
اوبونتو بوت سیستم رو بهم میریزه
سعی کن اگر هم میخواید نصب کنین بصورت Vmw و در ماشین مجازی نصب کن
وگرنه اوبونتو با هیچ سیستمی بصورت کلی سازگار نیست
و بوت سیستم رو خراب میکنه
حتی در بعضی موارد قابل برگشت هم نیستمسعود آموزگار:
۱۲ مرداد ۱۳۹۲
متاسفم برای غرض ورزی شما…
سید علی عزیز شما با مطالعه آموزش ها پیش برو بنده سیستم شما رو گارانتی میکنم. به صحبت های مریض دل ها هم توجهی نفرمایین.رها:
۱۳ مرداد ۱۳۹۲
حدود دو سال پیش تصمیم به نصب لینوکس گرفتم و از چند منبع هم کمک مثل
:http://linuxseason.ir/
اما موقع نصب تمام بوت سیستم بهم ریخت و تا مدتها بعد از اون حتی نمیشد بوت سیستم رو برگردوند
و بعد از گذشت یکسال بالاخره با راهنمایی های اقای سعید صبح خیز در سایت اسا رایان تونستم دوباره بوت اون سیستم رو برگردونموالله این مشکله من بود که در هیچ یک از انجمنهای لینوکسی هم کسی جوابی نداد
حالا خود دانید
اوبو نتو و لینوکس از هیچ استانداردی پیروی نمیکنه و حتی بعد از نصب هم هیچ نرم افزار بدرد بخوری نمیتونین برای کار پیدا کنین
میتونین قبل از نصب یه سرچ برای نرم افزار هاتون بزنین و بعدا اقدام به نصب کنینمسعود آموزگار:
۱۳ مرداد ۱۳۹۲
دلیلش اینه که شما بدون دانش قبلی و با دانش ویندوزی رفتید سراغ لینوکس. این حرف شما نیازی به پاسخ نداره همه میدونن استانداردترین و منطقی ترین سیستم یونیکس لایک و بیسدها هستند و بی منطق ترینشون ویندوز!رها:
۱۴ مرداد ۱۳۹۲
امید که شما خیر اون سیستم عاملتون رو ببینین که حتی هنوز نه نسخه فتوشاپ درست و حسابی واسش هست و نه یه دانلودر باحال
و فکر میکنم تمام نرم افزار هاش به 50 تا هم نرسه
تازه اونهم بسته به توزیع نصب شده
که اگر تمام توزیع ها رو یکی بدونیم شاید جمع کل نرم افزاریشون به 50 تا برسه
بهر حال توی ایران هم فکر نمیکنم کسی دانش کلی درباره لینوکس داشته باشه و اکثرا یه چیزی به نام دنیای متن باز شنیدن و فقط تکرار میکنن
در صورتی که اینگونه افراد بیشتر کسانی هستند که همیشه میخوان از دسترنج دیگران بصورت رایگان استفاده کنند
اما همین امار بس که در سال فکر میکنم اعلام کرد
استفاده کنندگان ویندوز بالای 92 %
مک و لینوکس و بقیه سیستم عاملها هم 8%
البته اینجا یه استثنا هم وجود داره واون هم کسانی مثل من و حتی شما که هنوز واسه کارهای حرفه ای یه نسخه ویندوز رو حتما نصب شده داریم و داریم استفاده میکنیم اما توی هیچ اماری اسمی ازمون نیست که اگر این تعداد هم اضافه بشن قطعا امار ویندوزی ها بالای 96 تا 98 درصد هم تجاوز میکنه
بله حتی شما هم مطمئنا اگر کاربر گرافیگی باشین و نیاز به برنامه هایی مثل پریمایر و یا ادوب افتر افکت و یا هماند اینگونه برنامه قطعا بدون ویندوز دسترسی به این نرم افزار ها رو به هیچ وجه ندارید حتی روی مک چون روی مک براحتی برنامه های از این دست رو کرک شده نمیتونین پیدا کنین و برای لینوکس هم که هنوز از این دست برنامه وجود نداره
پس هیچ کجای دنیا کاربری که در حد نیمه حرفه ای هم بخواد کار کنه نیاز به ویندوز هست مگر کسانی که فقط دنبال وب گردی باشن میتونن بدون نیاز به ویندوز کار کنن
حتی واسه برنامه نویسی در حد متعارف هم شما قطعا نیاز به ویندوز دارید
چون نسخه 2008 ویژوال استادیو هم واسه لینوکس هنوز نیومده
نرم افزارهای مشابه هم مانند دریم ویوور که خوب توان نوشتار زبانهایی مانند C# رو ندارن
پس دوست عزیز بیخود به خودت فشار نیار
بدون پول و توی دنیای رایگان متن باز خبری از کار حرفه ای نیست
باید پول بدی تا بتونی آش بخوریامیر حسینی پژوه:
۱۵ مرداد ۱۳۹۲
:) فقط میتونم لبخند بزنم که در حبابی به نام ویندوز زندانی شدین و زندگی بیرون از اون رو غیر ممکن میدونین. این وابستگی خودش اولین قدم شکسته. وقتی میگین با لینوکس نمیشه خوب برنامه نویسی کرد چون ویژوال استودیو نداره، خندم میگیره.
وقتی میگین فقط باهاش میشه وب گردی کرد خندم میگیره چون یاد بزرگترین آزمایش تاریخ می افتم که با لینوکس انجام شد و یاد ۵۰۰ تا سوپر کامپیوتری که ۴۸۰ تاش لینوکسه. :)
مخازن اوبونتو به ۱۲ تا دی وی دی میرسه. میدونین روی هر دی وی دی چندتا برنامه جا میشه؟ وقتی میگین ۵۰ تا برنامه خندم میگیره :)رها:
۱۵ مرداد ۱۳۹۲
پس بخندین
چون من بجز ویندوز مک رو هم خیلی قبول دارم گرچه همون مک هم از نظر وسعت نرمافزاری بهیچ وجه به پای ویندوز نمیرسه
ولی از شما بعنوان یکی از استادان لینوکس خواهش میکنم Adobe after effect CS6 برای لینوکس رو به من معرفی کنین
با تشکر
البته اگر در توانتون هست این نرم افزار ها رو هم میخوام
فتوشاپ 6
پریمایر 6
ویژوال استادیو 2013
با تشکررها:
۱۵ مرداد ۱۳۹۲
اگه ممکنه یه نسخه هم دانلود منجر خوب
و افیس 2013 هم بتونین ممنون میشم
اگر زحمتتان نیست برای لینوکس 12.10
64 بیتی باشن بخصوص فتوشاپ چون پریمایر و افتر افکت که خود بخود فقط نسخه 64 بیت هستن حتما فتوشاپ هم 64 بیت باشه واسه سرعت بیشتر بهتره
راستی اگر ممکنه یه نسخه فیلتر شکن هم ماله لینوکس باشه معرفی کنین
و نرم افزار wowslider هم اگر سراغ داشتین ممنون میشم
راستی اگر چیزی شبیه اسکایپ که ویدئو چتش سرعت اسکایپ رو داشته باشه هم برام معرفی کنین ممنون میشم ولی اسکایپ نباشه چون درست نیست از نرم افزار های ساخت ماکروسافت در لینوکس استفاده کنیممسعود آموزگار:
۱۶ مرداد ۱۳۹۲
اگر من میفهمیدم اینکه یه شرکت به اسم ادوبی بخاطر سود خودش فقط نرم افزارهاش رو برای ویندوز مثلا ارائه میده چه مزیت ذاتی برای ویندوز محسوب میشه خیلی خوب میشد. چون وسط بحث در مورد مسائل ذاتی یه سیستم عامل حرف زدن از نرم افزارهای اختصاصیش بی مورد به نظر میرسه مگه اینکه شما کاربر این نرم افزارها باشین که پس برید همون که نیاز دارید رو استفاده کنید اصلا بحث نداره دیگه چون مجبورید… *مجبورید*
اگر لینوکس هم قرار بود برنامه هاش رو انحصاری خودش تولید کنه خیلی چیزا رو فقط برای خودش داشت… خوشبختانه یا متاسفانه فلسفه ش میگه هرچی ایجاد میکنی جوری ایجاد کن که به همه بتونه خدمت کنه و محسور نشن به یه پلتفرم.رها:
۱۶ مرداد ۱۳۹۲
سلام
من نگفتم انحصارا فتوشاپ شرکت ادوب رو برای لینوکس چون میدونم چنین نسخه ای وجود نداره یا نگفتم ویژوآل استادیو چون مطمئنم نیست نمیدونم چند ساله با لینوکس کار میکنی و در چه سطحی هستی اما الان حدود 6 ساله که کم و بیش لینوکس رو همیشه در کنار سیستم عامل های دیگه همیشه داشتم گرچه از این بین حتی اگر بخواهی هم نمیشه باهاش کار کنی اونهم بدلیل کمبود نرم افزاره که قبلا هم گفتم حتی مک هم که الان حدود 3 ساله دارم باز هم در موقع کار نمیشه و کم میاره چون نرم فزاری که بتونه کار رو تمام انجام بده در دسترس ما نیست و نرمافزارهای کرک شده مثل ویندوز به وفور براش یافت نمیشه
لینوکس که نداره و برای مک هم که پیدا نمیشه پس خودتون میبینید که بهترین گزینه همچنان ویندوزه که خریدنی و چه کرک که افیس 2013 رو فایل کرک برای نصب اون روی ویندوز 8.1 رو خودم نوشتم و تهیه کردم چون برای نسخه های پیش نمایش هیچ وقت کرکی نمیاد
پس وقتی تا این حد دسترسه چرا نباید استفاده بشه
حالا هم من از شما توقع نداشتم که فتوشاپ ادوب رو واسه لینوکس معرفی کنین اما حداقل باید یه نرمافزار گرافیکی که کار ابن نرم افزار رو انجام بده براش داشته باشید
اگه مشابهی برای این نرم افزار ها نیست پس میشه بگین شما با لینوکس دقیقا چه کاری رو انجام میدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امیر حسینی پژوه:
۱۶ مرداد ۱۳۹۲
photshop:Gimp,inkscape , pinta, kritaadobe premiere: kdenlive,openshot,pitivi,Cinelerra
office:libreOffice,openOffice,calligra
visual studio: eclipse, qt creator, netbeans, kdevelop, mono(for C#), intelliJ, aptana studio, anjuta
download manager : Jdownloader, aria2, DownThemAll, kget, uget, axel
after effect: Jahshaka, Nuke,eyeon Fusion,Autodesk Smoke
همین که میفرمایید «برای لینوکس ۱۲٫۱۰» معلوم میکنه که چقد اطلاعات دارین.
رها:
۱۶ مرداد ۱۳۹۲
12.04 ماله منه
اشتباها 12.10 نوشتم
البته این نسخه رو تقریبا یکسال پیش نصب کردم قبل از اون نسخه فکر میکنم 10.13 یا یه همچین چیزی رو داشتم
ولی از نظر معرفی نرم افزار که خیلی جاها معرفی میکن
بیشتر بدنبال لینک دانلود بود نه معرفی چون خیلی از این نسخه ها رو حتی دارم اما روی 12.04 نسخه 64 بیتی اصلا نصب نشدن
اینکه مشکل از کجاست مطمئنم که نرم افزاره ها با این نسخه مشکل داشتن
شما لینک دانلود مستقیم ندارید مثلا از جی دانلودر یا نت بینزامیر حسینی پژوه:
۱۶ مرداد ۱۳۹۲
منظورم اینه که لینوکس ۱۲.۱۰ معنی نداره. لینوکس فقط هسته است نه یه سیستم عامل یعنی یه برنامه برای ارتباط با سخت افزار. اون چیزی که شما استفاده میکنید احتمالا اوبونتو ۱۲.۱۰ یا ۱۲.۰۴ است.
تمامی این برنامهها وب سایت دارن. کافی اسمه هر برنامهای رو که خواستین سرچ کنید تا به وب سایت که شامل راهنمای استفاده و لینک نصبه برسید.
اما بهترین کار اینه که تو سافتور سنتر اوبونتو اسم هر برنامه رو سرچ کنید و اینا رو از اون طریق نصب کنید. من از همون موقع که اومدم تو لینوکس از نسخه ۶۴ بیتی استفاده میکنم. و تا به حال هم هیچ مشکلی با این قضیه نداشتم. و اگر هر نرم افزاری رو از مخازن خودش نصب کنید مطمئنا هیچ مشکلی توی اجرا نداره.
رها:
۱۶ مرداد ۱۳۹۲
متاسفانه باز هم هیچکدومش نصب نشد
توی اون صفحه ای که مال نصب باز میشه اصلا دکمه ای که ماله نصبه روشن نمیشه و علامت دایره میاد که نشان از ارور دارهamirHP:
۱۶ مرداد ۱۳۹۲
مطمئن بشید که مخازن به روز شدن و به اینترنت متصل هستید.
بهتره مشکلتون رو توی مطرح کنید. یا توی داکیومنت های سایت اوبونتو بگردید.رها:
۱۷ مرداد ۱۳۹۲
ممنون از زحمات شما
اما فکر میکنم بخاطر سخت افزار هم باشه چون من این نسخه رو روی لپ تاپ اپل تاچ نصب کردم
که خود اوبونتو هم براحتی نمیتونه روش کار کنه مثلا فایرفاکس که حتی بصورت لایو رو لینوکس باز میشه روی خیلی از سیستم ها روی اوبونتوی نصب شده روی این سیستم باز نمیشه
یا مثلا افیس نسخه نصبی اوبونتو هم باز نمیشه
اما روی PC قبلا نصب کرده بودم همین نسخه رو فایرفاکس باز میشد افیس هم همینطور
اینها همه از مشکلات لینوکسه که با همه سیستم و سخت افزاری نمیتونه کنار بیاد
راستی شما کدام نسخه از خود لینوکس رو توصیه میکنین
به غیر اوبونتو برای نصب سیستم های سخت افزاری اپل با این سخت افزار
پردازنده : intel core(TM) i7 3.50GHz
رم : 16GB
گرافیک : nvidia gt 670m 2GB
به نظر شما چه نسخه ای از لینوکس بهتر با چنین سخت افزاری میتونه کار کنه به غیر از اوبونتو 12.4
که خوب امتحان کردم و اصلا نمیتونه با این سخت افزار کار کنه
در ضمن با بوت مکینتاش هم در کنار هم مشکل نداشته باشند
چون مک اورژیناله و نمیخوام فرمتش کنم و فقط میخوام در کنار هم باشنamirHP:
۱۷ مرداد ۱۳۹۲
فکر نمیکنم لینوکس با این سخت افزار مشکلس داشته باشه. پیشنهاد میکنم اوپن سوزه ۱۲.۳ رو هم امتحان کنید.رها:
۲۰ مرداد ۱۳۹۲
سلام
من یه نسخه از اپن سوزه رو روی یه سیستم msi نصب کردم که کامپیوتر بدن کیس رو میزی و دارای صفحه لمسی
اما بصورت لمسی نمیشه استفاده کرد ایا بطور کلی لینوکس از صفحات لمسی پشتیبانی نمیکنه یا این نسخه مشکل داره
با تشکر