DNSCrypt نرم افزاری هست که OpenDNS برای رمزنگاری ترافیک DNS بین کاربر و سرورهای قدرتمندش اولین بار برای مک ارائه کرد و حالا با انتشار سورس این ابزار تو Github امکان نصبش برای کاربران لینوکس هم فراهم شده. اگر از سیستم عامل اوبونتو استفاده میکنین این مطلب رو برای داشتن اینترنت امن و سریعتر مشاهده کنین.
۱- بستهی مناسب سیستمتونو از GitHub دانلود و نصب کنین.
۲- DNS اتصال اینترنت رو از Network Manager به ۱۲۷.۰.۰.۲ تغییر بدین.



۳- و در نهایت برای شروع خودکار DNSCrypt زمان بوت این اسکریپت رو دانلود، از حالت فشرده خارج و تو پوشهی خانگی (Home Folder) قرار بدین و این دستورها رو تو ترمینال وارد کنین:
sudo cp dnscrypt.conf /etc/init/ sudo ln -s /lib/init/upstart-job /etc/init.d/dnscrypt sudo start dnscrypt
اگر دوست دارین بدونین OpenDNS از چه روش و تکنولوژی تو DNSCrypt استفاده میکنه تا دست هکرها و بعضی سازمانهای چشم ناپاک رو از ارتباط شما با سرور دی ان اس کوتاه کنه این مطلب رو بخونین.
منبع: Web Upd8