یووو هوووو ؟! کسی اینجا هست ؟ الان دقیقا چه مدته اینجا ننوشتم، تاکس؟ به گمومنم یه ۵ ماهی هست، نه؟
البته هنوز امتحان مخوف را پشت سر نزاشتم ( معلوم هم نیست امسال پشت سر بزارمش و غول را بکشم! شاید موند برا سال دیگه !!!! ) ولی خوب،چه امسال، چه سال دیگه این موضوع فواید زیادی برام به همراه داشه مهم ترین هاش عبارتند از ( اوهم ) : یکم ترک اینترنت + یکم نظم + پیدا کردن فرصت های جدید زندگی+یکم انگیزه+ خوب شدن میونم با ریاضیات و فرمول و محاسبات و درس و کتاب (البته هنوز با زبان به توافق نرسیدم!) و ……!!!!!!! الان هم امدم یکم وبلاگ را گرت گیری کنم برای یک ماه و خورده ای دیگه که قراره دوباره کارام شروع بشه !
خوب خوب خوب !
از شما چه خبر؟ انگرار این چند وقت که نبودم اتفاق وحشتناکی نیوفتاده ! البته گوگل ریدر خیلی فجیه شده و آیدنتیکا را هم واقعا نشناختم !از بقیه جاها هم هنوز خبر ندارم !ولی جای شکرش باقیه که هنوز اینترنت پا بر جاست البته این مطلبه(Acta) رو که خوندم دیدم همچین هم همه چیز امن و اروم نیست !
این سیستم چپ چین راست چین وبلاگ من هم تقریبا وجود نداره ! باید بگم بیان وصلش کننن (خودم را میگم البته ! نوکر و نیروی فنی که استخدام نکردم ) وقتی ادم وبلاگش را انتقال میده به این هاست و دمین ها شخصی که مثلا نوکر و ارباب خودش باشه این دردسر ها را هم داره دیگه ! مرحله اولش بیشتر نوکر هستی معلوم هم نیست کی اربابی !!
lol
یک کار جدید راستی :دی مشاهده بفرمایید :
داشتم فکر میکردم بعد از امتحان مخوف برای تولید اینها قرارداد ببندم.
و اما دیگه دیگه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب بقیش قابل نوشتن نیست ! شاید بعدا نوشتم
راستی قراره سمینار های لاگ اصفهان در LinuxFM پخش بشه ولی در تلاش اول دچار مشکل پهنای باند شدیم . !چند هفته پیش که سعی کردیم پخش زنده داشته باشیم ۱۱ بار برنامه قطع شد. این تعداد برای ۱۵ دقیقه پخش نیاز به شنونده با اعصاب پولادین و قدرت حدس بالا داره!و از انجایی که انتظار زیادی از شنونده ها نداریم پس میریم دنبال یه راه حل دیگه !
همین و بس