پیشاپیش گشایش نمایشگاه MWC موزیلا اعلام کرده که موافقت ۱۸ اپراتور مخابراتی (Carrier) را برای پشتیبانی از موبایل های مجهز به فایرفاکس اواس جلب کرده است.
این لیست تعداد قابل توجهی از شرکتهای مخابراتی سراسر دنیا از آمریکا تا چین را شامل میشود.
و در باب پشتیبانی سختافزاری آنها اعلام کردهاند که هماکنون با شرکتهای Alcatel ، Huawei ، LG و ZTE کار میکنند تا اولین دستگاههای مجهز به سیستمعامل موبایل فایرفاکس که همگی از چیپهای Qualcomm Snapdragon استفاده خواهند کرد را به بازار عرضه کنند.
موزیلا پیشبینی میکند اولین موبایلهای مجهز به سیستمعامل فایرفاکس را تا آخر امسال به بازار عرضه کند.
دیدگاهها:
bijan <دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۷>
برخلاف دیگرانی که استدلال میکنن به دلیل محدود بودن محیط توسعه ابزارهای فایرفاکس اواس، خیلی نمیتونه محبوب باشه ولی در حال حاظر میتونه آزادترین و شایدهم امنترین سیستمعاملی باشه که در دسترس همگان میتونه قرار بگیره برای همین میتونه کاربران نخبه زیادی رو با دامنههای فعالیت گستردهای با هدف پرایوسی بهتر جذب کنه.
bijan <دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۰>
خب سوال یا نکته هم همین جاست. به نظر من این هدف میتونه برای فایرفاکس به منظور شروع و وارد بازار سیستمعاملهای ابزار تاچ شدن خیلی میتونه مفید باشه. ابزار تجاری موفق نیازمند داشتنتعداد زیاد کاربران پتانسیل دار نیست ولی خب میتونه موثر باشه.
bijan <سهشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۷>
من خیلی مطمئن نیستم به چه شکل و با چه قدرتی میشه با جاوااسکریپت و از طریق html5 در فایرفاکس اواس با سختافزارها مستقیما ارتباط داشت ولی بهرحال کاملا موافقم که برای وبدولوپر ها (با توجه به محبوبیت شبکههای اجتماعی) ایدهآل خواهد بود
مجید رمضانپور <دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۴>
و باید دید چند میلیون؟ نفر کاربر نخبه که دنبال پرایوسی بهتر هستن میتونه جذب کنه
حامد مومنی <سهشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰>
فایرفاکس او اس بنظرم بیشتر از همه برای Web Developer ها جذاب خواهد بود، چون خیلی راحت میتونن به دانش فعلیشون براش اپلیکیشن بنویسن و مجبور به یادگیری ابزار جدید نیستن.
حامد مومنی <سهشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۹>
در حال حاضر وسعه دهنده های فایرفاکس او اس هر روز قابلیت های بیشتری به API سیستم استفاده میکنند، که پشتیبانی از سخت افزار های مختلف جزء الویت هاست.