منبع اصلی نوشتار زیر در این لینک قرار دارد

لینوکس‌مگ، ماهنامه الکترونیکی گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد

Screenshot from 2013-12-04 19:00:51

سال‌های زیادی است که جامعه مطبوعاتی کشور به دلیل نداشتن صرفه‌ی اقتصادی نتوانسته است نشریه‌ای تخصصی در زمینه گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد ارائه دهد در حالی که در بسیاری از کشورهای دیگر مانند هند، انگلستان و … سال‌ها است نشریاتی در این زمینه منتشر می‌گردد.

ما در جامعه کاربری نرم‌افزارهای آزاد می‌خواهیم این رویا را به واقعیت رسانده و هر ماه نشریه‌ای را توسط متخصصان نرم‌افزارهای آزاد ایران ارائه نماییم.

جمله بالا نقل قولی است از کمپین حمایتی لینوکس‌مگ، که مدت کوتاهی‌ست شروع به فعالیت نموده. به شخصه در طول مدت فعالیت خود در زمینه گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز بارها شاهد تلاش‌های گروه‌های مختلف برای ارائه ماهنامه‌ها و گاهنامه‌های مرتبط با این حوزه بوده‌ام ولی متاسفانه بنا بر دلایل مختلف از جمله نداشتن توجیه مالی و عدم موفقیت در پوشش دادن هزینه‌های جاری هیچ‌ یک به مقصود خود نرسیده‌اند. و این در حالی‌ست که همه بر این امر واقف هستیم که مجلات الکترونیک یکی از جذاب‌ترین و مهم‌ترین رسانه‌ها در عصر حاضر هستند.

چاپی یا الکترونیکی؟

واقعیت آن است که چاپ یک نشریه هزینه‌های بسیاری در بردارد و ما در ابتدای راه هستیم. در حال حاضر شما می‌توانید با پرداخت ۲۴۰۰۰ تومان به مدت یک‌سال عضو این نشریه‌ی الکترونیکی گردید و کل این مبلغ جهت حق‌الزحمه نویسندگان و صفحه‌آرایی نشریه مصرف می‌گردد. حتی اگر این هزینه‌ها نیز وجود نداشت کل مبلغ دریافتی نمی‌تواند هزینه‌های چاپ نشریه را پوشش بدهد

آمار کشورهای توسعه‌یافته بخوبی مبین این است که مردم اهمیت زیادی به خریداری نسخه‌های الکترونیکی کتاب‌ها و مجلات می‌دهند به نحوی که بسیاری از مطرح‌ترین نشریات به کلی ارائه نسخه پر دردسر و پرهزینه‌ی چاپی را رها کرده و فقط به ارائه اشتراک‌های الکترونیکی نشریات خود می‌پردازند. عصر عصر تبلت‌ها و کتاب‌خوان‌هاست و البته اغلب کاربران ترجیح می‌دهند آرشیوی جامع از وقابع و مطالب خواندنی را گردآوری کنند. بر خلاف مطالب وب‌سایت‌ها، مطالب نشریات همیشه تازگی و جذابیت خود را حفظ می‌کنند.

توسط چه کسانی؟

ماهنامه‌ی تخصصی گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد فعالیتی است که به دلیل نیاز جامعه کاربری شروع به کار می‌کند، با حمایت جامعه کاربری به حقیقت می‌پیوندد و تمام نویسندگان این نشریه از افراد شناخته شده در جامعه کاربری نرم‌افزارهای آزاد در سراسر ایران می‌باشند.

جامعه کاربران نرم‌افزارهای آزاد ایران باری دیگر حمایت خود را از فعالیتی مفید برای جامعه کاربری اثبات خواهند نمود.

اگر از دنبال کنندگان قدیمی فضای مجازی در حیطه گنو/لینوکس و زمینه‌های مرتبط باشید حتما اسامی بسیاری را به خاطر خواهید آورد که برای این جامعه زحمت کشیده‌اند؛ تولید محتوا کرده‌اند و خاطرات خوبی از خود بجا گذاشته‌اند. کسانی که به حق شایسته تقدیرند. اگر نگاهی به لیست تیم تحریریه ماهنامه لینوکس‌مگ بی‌اندازید حتما تعداد زیادی از نام‌های آشنا را خواهید دید. تکیه بر کسانی که سال‌هاست فعالیت خود را در همین زمینه تخصصی دنبال کرده‌اند، خود نوید دهنده‌ی ارائه مطالبی با کیفیت و در خور توجه از سوی این نشریه است که مسلما ارزش اشتراک کم‌هزینه آن را خواهد داشت.

و اما لینوکس‌مگ چه زمانی منتشر خواهد شد؟

پاسخ این سوال بستگی کاملی به حمایت شما کاربران گرامی دارد. ما در ابتدای راه نیاز داریم توسط حمایت شما و پیش‌ خرید حق اشتراک یک ‌ساله این نشریه، لینوکس‌مگ را در رسیدن به مبلغ ۲۴۰۰۰۰۰۰ تومان حمایت نموده تا بتوانیم به صورت تضمینی و منظم به مدت ۱۲ ماه این ماهنامه را به شما تقدیم نماییم. ما برای هر شماره‌ی این نشریه نیاز داریم تا مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ تومان بابت حق‌الزحمه نویسندگان متخصص و همچنین صفحه‌ آرایی مطالب نشریه هزینه نماییم

حداقل مبلغ اشتراک برای این ماهنامه ۲ هزار تومان به ازای هر شماره خواهد بود که در مجموع و بصورت اشتراک یک ساله به قیمت ۲۴۰۰۰ تومان ارائه خواهد شد. ارزشش را دارد؛ اینطور نیست؟

مشاهده وب‌سایت لینوکس‌مگ

26 دیدگاه برای این نوشته:

  1. احسان ترک:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    جادی هم هست. هیچ کی نبود فقط جادی بود ارزش خربدن داشت!!! چه برسه به این همه آدم وارد :)
  2. محمد:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    امیدوارم چیز خوب و باارزشی از همکاری این همه آدم دربیاد :)
  3. مجتبی:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    انصافا می‌ارزه. فقط نمیشه هر ماه رو جداگونه خریداری کرد؟
  4. مسعود آموزگار:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    خیر اشتراک فقط به صورت سالیانه هست
  5. houman:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    salam az kharej az keshver chrjuri mishe moshtarek shod?
  6. amirHP:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    یکم به نظرم دید خوبی نداشتن که دارن پول ۱۲ شماره یک سال رو می‌گیرن باید قدم قدم راه می‌رفتن. نمی‌تونن انتظار داشته باشن آدم‌های زیادی بیان و ۲۴ تومن پول بدن که یه وقتی یه چیزی بیاد بیرون.
  7. بهنام:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    حساب پی‌پال به شما می‌دهیم.

    لطفا با [email protected] مکاتبه نمایید.

  8. بهنام:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    هدف از این کمپین تامین بودجه‌ی یک ساله نویسندگان و امور گرافیکی نشریه است.
    اگر این کمپین موفق شود این امر انجام می‌گردد و اگر موفق نشود (احتمال بسیار پایین) پول به پرداخت کنندگان باز می‌گردد. حال برای چیزی که معلوم نیست نمی‌توانیم اشتراک ماهیانه را الآن برقرار کنیم ولی طبیعتا پس از موفقیت کمپین امکان خرید هر نسخه به صورت جداگانه وجود خواهد داشت.
    اما از همه دوستان خواهش می‌کنیم همین الان از کمپین حمایت کرده و منتظر بعدها ننشینند :)
  9. بهنام:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    سلام امیرجان،

    این کار، یک کار اقتصادی نیست. بلکه حرکتی است از عده‌ای مشتاق نرم‌افزار آزاد که می‌خواهند خلایی را در دنیای فارسی زبان نرم‌افزار آزاد پر کنند.

    حال برای انجام آن به نحو احسن نیاز به خرج کردن دارند، هر یک از این دوستان تا حد امکان از جیب خودشان برای پیشبرد اهداف نرم‌افزار آزاد خرج کرده‌اند (خود بنده به تنهایی تاکنون چندین میلیون در این راه خرج نموده‌ام) اما این که یک شخص بتواند هزینه دو میلیون تومانی یک ماهنامه را تامین کند بسیار بعید است و در نتیجه جامعه کاربری بایستی از آن حمایت نماید. همان‌طور که اعلام شده است: ماهنامه‌ی تخصصی گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد فعالیتی است که به دلیل نیاز جامعه کاربری شروع به کار می‌کند، با حمایت جامعه کاربری به حقیقت می‌پیوندد و تمام نویسندگان این نشریه از افراد شناخته شده در جامعه کاربری نرم‌افزارهای آزاد در سراسر ایران می‌باشند.

  10. علی آقا:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    به نظرم بهتر بود اول یکی دو شماره به صورت رایگان منتشر میکردن تا علاقه‌مندان از کم و کیف نشریه آگاه میشدن و بعد این درخواست رو میدادن. الان بدون هیچ سابقه و سندی من چطور بفهمم آیا به مطالب چنین نشریه‌ای علاقه‌مند و یا نیازمند خواهم شد یا نه تا تصمیم بگیرم هزینه را پرداخت کنم؟
  11. بهنام:

    ۱۴ آذر ۱۳۹۲
    سلام،

    حرف شما تا حدودی درست است اما امکان ارائه یکی دو نسخه به صورت رایگان بدون داشتن حامی مالی به هیچ وجه امکان پذیر نبود. در حقیقت یا بایستی این کمپین بدین صورت برگزار می‌شد یا این که کلا قید همچین ماهنامه‌ای را می‌زدیم تا شاید یک روزی یک کسی …

    اما از شما می‌خواهم که به حامیان لینوکس‌مگ بپیوندید، ما تمام سعی‌مان را می‌کنیم تا مطالب بسیار مناسبی در این حوزه منتشر نماییم و با توجه به تیم انتخاب شده گمان می‌کنیم همین‌گونه نیز بشود.

    در حالت کلی اگر کسی هم پولی بدهد ولی بعد از شروع نشریه از این کار خود پشیمان گردد بنده بازگشت هزینه وی را تضمین می‌کنم اما ۲۴۰۰۰ تومان برای شروع یک فعالیت در حوزه نرم‌افزارهای آزاد حمایت بسیار خوبی است :)

  12. Armin:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    لطفا از همین اول کار راه رو اینقدر کج نرین…
    حقیقتا اگر این ماهنامه قرار بود با مجوز آزاد منتشر بشه بنده خیلی به کمک مایل تر بودم تا الآن، مجله نرم افزار های آزادی که با آزادی دانش مخالفه؟ ترکیب جالبی نیست حقیقتا :)
    بعد بد نیست که نگاه دیگه به سایت ماهنامه هم بندازین…
    به مجوز و اطلاعات هیچکدوم از تصاویر اشاره ای نشده…(تصویر کیندل(!) و گاو گنو رو عرض میکنم که طبیعتا هیچکدوم Public Domain نیستن!) و به احتمال زیاد تصویر کیندل حتی مجوز آزاد هم نداره…
    به پایین صفحه هم که میرسین لینک تویتر و فیسبوک رو مشاهده میکنین ولی حتی اشاره ای هم به شبکه های اجتماعی که با نرم افزار های آزاد(مثل diaspora) راه افتادن نشده!
    وقتی توی یک صفحه ی سایت این همه مشکل باشه چه انتظاری میشه از یک نشریه ی چندین و چند صفحه ای داشت؟(لابد برای صفحه آرایی هم از InDesign استفاده میشه، نه؟ :) )
    این ها شاید به نظر شما تند رفتن باشه ولی خب اگر ادعای انجام کاری رو دارین درست انجامش بدین… یا حداقل این پرچسب حمایت از نرم افزار های آزاد رو از خودتون جدا کنین…
  13. مسعود آموزگار:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    آزادی دانش رو شما با چی معادل میدونید که الان این نشریه هنوز منتشر نشده به نظر شما نقضش کرده؟ در مورد تصاویر هم خود بهنام جان توضیح باید بدن، در مورد شبکه اجتماعی هم حرفاتون صرفا تند روی هست، قرار نیست همه از همه ی چیز های آزاد استفاده کنند و خوششون بیاد، چند تا کاربر فعال توی دیاسپورا وجود داره که زحمت نگهداری یه شبکه دیگه هم به وظایف خودشون اضافه کنن… حتی سایت ما هم از عهده ش بر نمیاد و نمیکنه این کار رو
  14. بهنام:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    سلام دوست عزیز،

    بنده به شما هیچ پاسخی نمی‌دهم، طرز تفکر شما به نتیجه‌ای کاملا تکراری می‌انجامد: ۱۰۰ پاسخ پی‌در‌پی که هیچ نتیجه‌ای جز حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرف نخواهد داشت!!!

    اما برای پاسخ به دوستان دیگر باید بگویم که استفاده از ابزارهای آزاد برای این نشریه از اولویت‌های ما است. از هم اکنون که نتیجه‌ی کمپین نامشخص است ما تمرکز زیادی بر روی قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی در نرم‌افزار Scribus (معادل متن‌باز InDesign) گذاشته‌ایم و حتی دو نفر از برنامه‌نویسان متخصص ما که از نویسندگان این نشریه نیز هستند در حال کار بر روی ان موضوع هستند. ما زمینه را برای استفاده از این نرم‌افزار متن‌باز داریم آماده می‌کنیم ولی امیدواریم که بعد از آن یک نفر طراح مشتاق به استفاده از آن باشد!

  15. Armin:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    دوستان بنده که دعوا ندارم اینجوری پاسخ میدین :)
    مسعود جان بگذارین تو این خلاصه کنم که با مجوز آزاد منتشر نمیشه این نشریه.(حداقل همچین چیزی تا حالا ذکر نشده)
    پیشنهاد بنده هم اینه که شما میتونین این مبلغ شروع رو جمع آوری کنین و بعد از اون نشریه رو با مجوز آزاد و بصورت رایگان منتشر کنید، هر کی هم خواست میتونه بعدا هم حمایت کنه…شاید تو این فرهنگ donation خیلی جا نیوفتاده باشه ولی خب از یک جایی باید شروع کرد دیگه، نه؟

    بهنام جان، خیلی خوبه که رو این موضوع کار میکنین و Scribus رو برای فارسی آماده می کنین… امیدوارم طراحی که ازش استفاده کنه رو هم پیدا کنین…

    والا هر روز یک نفر بلند میشه میاد چه میدونم سایت خبر و نشریه و هزار تا چیز دیگه به اسم حمایت از نرم افزار های آزاد میزنه و حتی پایه ای ترین مباحث رو هم (مخصوصا مباحث مربوط به مجوز ها و حق نشر رو)رعایت نمیکنه…
    مهم هم نیست که شما از بنده یا حرف هام خوشتون میاد یا نه ولی حداقل سعی کنید به این چیز ها هرچند کوچیک توجه کنین…اون عکس ها و شبکه ی اجتماعی هم فقط به عنوان مثال بود نه چیز بیشتر… و من نه میخوام نه وقتش رو دارم که سر شبکه های اجتماعی تا فردا صبح بحث کنم :)
  16. مسعود آموزگار:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    بنده هم امیدوارم مجوز مطالب نشریه آزاد باشه و دلیلی هم نمیبینم که اینگونه نباشه. آزاد بودنش هم هیچ ربطی به رایگان بودنش نداره.
    ولی اینکه میگید با دونیت و… کار رو شروع کنن؛ از سر تجریه میگم آرمین جان. شدنی نیست.
  17. بهنام:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    والا این فرهنگ دونیشن داره پدر ما را در می آورد، چون بیش‌تر دوستان دارند به جای حمایت، فقط انتقاد می‌کنند و فکر می‌کنند با این حرف‌ها دارند کار فرهنگی می‌کنند! (روی سخنم با شخص شما نیست، کلی است)

    همچنین الآن شما می‌توانید بدترین حالت‌ نشریه را در نظر بگیرید که فقط به مشترکین آن ارائه می‌شود. جزئیات این‌که به چه نحو برای غیر مشترکین در دسترس خواهد بود و این که کلا چه اتفاقی خواهد افتاد را لطفا به عهده تیم نشریه بسپارید و مطمئن باشید که هدف ما پر کردن خلاء ماهنامه نرم‌افزارهای آزاد در ایران است و سعی‌مان را می‌کنیم تا نحوه انجام آن بیش‌ترین نزدیکی به فرهنگ این جامعه را داشته باشد. تصمیماتی که اتخاذ خواهد شد در هر دو جهت فرهنگ نرم‌افزار آزاد و ضمانت بقاء نشریه است و هیچ کدام را بدون توجه به دیگری نمی‌توانیم به تنهایی در نظر بگیریم.

    موفق باشید

  18. امین:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    سلام و خسته نباشید

    کار بسیار بسیار خوبی هست که من حتما کمک می کنم. با توجه به شناختی که از نویسنده ها دارم … بحث فکر کنم فقط اعتماد باشه.
    خیلی دوس دارم بدونم این اعداد از کجا اومده. یه مقدار شفاف تر کار رو پیش ببرین خواننده ها هم سریع تر اعتماد می کنن.(به هر حال اینجا ایرانه !) با یه حساب کتاب میشه فهمید مجله روی ۱۰۰۰ خواننده حساب کرده ! چرا ؟

  19. بهنام:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    سلام امین عزیز،

    ما روی ۱۰۰۰ خواننده حساب نکردیم، یعنی ننشستیم حساب کنیم که چه تعداد خواننده می‌خواهیم، بلکه حساب کرده‌ایم برای انتشار هر نسخه‌ی این ماهنامه حداقل ۲ میلیون تومان هزینه لازم داریم و چون می‌خواهیم این حرکت حداقل یک سال به صورت تضمینی ادامه پیدا کند نیازمند ۲۴ میلیون تومان در ابتدای کار هستیم. ممکن است با حمایت شرکت‌ها و موسسات و کمک بیش‌تر هر فرد، تعداد افراد مد نظر کاهش پیدا کند.

    اما چرا ۲ میلیون برای هر نسخه؟
    ما برای تولید نشریه نیازمند دو هزینه‌ی کلی هستیم: صفحه آرایی + حق‌الزحمه نویسندگان
    خود صفحه آرایی نشریه برای تعداد ۸۰ صفحه مطلب حدود ۱.۵ میلیون تومان هزینه در بر دارد اما سعی کرده‌ایم با راهکارهایی این هزینه را در حدود ۸۰۰ هزار تومان نگاه داریم. همچنین به صورت طبیعی حداقل ۱.۲ میلیون تومان بابت حق‌الزحمه نویسندگان هر شماره ماهنامه نیازمند هزینه می‌باشیم.

    در کل این ۲ تومان واقعا مبلغی نیست که بخواهیم از آن بُرج سازی کنیم :)

  20. امین:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    آره انصافا ۲ تومن چیزی نیست :) ولی بحث این نیست خدایی . اصن شما بگو ۱۰۰۰ تومن :دی

    اولا جفتمون می دونیم چونه زدن من فایده ای نداره، چیزی هست که دوستان تصمیم گرفتن و در جریانه.
    تنها چیزی که میتونم بگم اینه که ای کاش ۶ ماهه در نظر می گرفتین. فکر کنم اگه جوانب کار رو در نظر میگرفتین : رقم ترسناک ۲۴ میلیون برای خواننده، مدت زیاد ۱ سال ، اولین اقدام جدی … با توجه به همه ی اینا اگر ۶ ماهه در نظر میگرفتین احتمال موفقیت بیشتر بود :)
    من با اینکه مشتاقم ولی امیدی ندارم :)

  21. احسان ترک:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    اگر این کار رو کنین که عالیه.
  22. بهنام:

    ۱۵ آذر ۱۳۹۲
    تجربه‌ی برگزاری این کمپین‌ها نشان می‌دهد که این کار انرژی و وقت بسیاری می‌طلبد، بنابراین اگر قرار باشد این کار را انجام دهیم حداقل برای یک سال انجام می‌دهیم و تفاوت زیادی با ۶ ماه نمی‌کند. کمپین برگزار شده قبلی توسط ما مربوط به پروژه‌ی پارسیکس بود که با موفقیت انجام شد.
  23. hadi:

    ۱۶ آذر ۱۳۹۲
    من بیشتر نظرم اینه که اسپانسر اگه پیدا کنین خیلی بهتره
    مثلا طبلیق لپ تاب لنوا یا اینا توش باشه و …
    البته خوب اسپانسر پیدا کردن هم سخته هم بعی وقتا کل مجله پر می شه
    من جا داره بم قبلا در مجله کار کردم در دانشگاه ولی صفحه آراییش با برنامه های پولی هم سخته چه برسه به برنامه های رایگان امیدوارم با برنامه های رایگان صفحه بندی بشه :دی
    خلاصه نظرم رو گفتم بدش اینم بگم من یکی چون مجله تخصصی هه فکر نکنم به درد من بخوره …. .
    کلا برنامه نویسی من نابوده .
  24. بهنام:

    ۱۶ آذر ۱۳۹۲
    به قول خودتان اگر اسپانسر پیدا کنید…
    تمام تلاش‌مان را برای این کار می‌کنیم و اندکی نیز موفق شدیم. به هر حال این که کل هزینه توسط کاربران تامین شود نتیجه‌اش بسیار بهتر از تامین کل بودجه توسط اسپانسرها می‌باشد، می‌خواهیم اثبات کنیم که حداقل تعدادی کاربر هستند که این امر برایشان مهم است.

    موفق باشید

  25. حسین:

    ۱۸ آذر ۱۳۹۲
    اقای کشاف خودشو اینجا هم جا کرده بهتر بود بنویسه یه پارسیکسی افراطی
    ایشون اگه اهل جامعه کدباز بود لاگ گیلان رو به نابودی و تعطیلی نمی کشوند. چه طور بهنام توکلی تو اجتماعی که آقای کشاف هست حرف از اسپانسر می زنه در صورتی که خود این اقا طرفدار سرسخت ازادی و مستقل بودنه تا جایی که خبرهای سالهای دور نشون می ده لاگ گیلان جهت رفع مخارج گسترش بارها خواهان اسپانسر لینوکسی شده بود که با نظر وی داستان وتو می شد.

    توکلی از کشاف حمایت می کنه و برعکس.
    چه طوریه که این همه اعضای لینوکسی رو شبکه فعالیت می کردند (می کردند اما حالا کم شدند) بدون چشم داشت اما این گروه که بعضی از اعضای سرشناس هم توش هستند و قابل احترام و سوابق فعالیت رایگانشو رو دیدیم حالا با کمپینی یه مقدار پول می خوان جمع کنند. 24 میلیون تومن!!!!

    برای 12 ماه یعنی ماهی 2 میلیون، خوب چرا اعضا پاشو وسط نزاره یعنی نفری 100 هزار تومن.
    مطمئنا همه می دونیم که هزینه انتشار انلاین کمتر و سود خوبی داره اما درخواست 24 میلیون در ابتدای راه بسیار مبهمه.
    چه طور اقای توکلی که دستی بر اتش داره هنوز راه حل اقتصادی برای این مشکل پیدا نکرده. نمی خوام طرح ایده کنم، چون راهش خیلی سادست.

    پولتون رو پس می دیم. باشه پس get it

  26. بهنام:

    ۱۸ آذر ۱۳۹۲
    سلام دوست عزیز،

    این‌جا مکان دعوای لاگ قدیم و جدید گیلان نیست، هدف مشخص است و لطفا با مسائل دیگر قاطی نکنید. زحمت‌های بسیار جناب کشاف در جامعه متن‌باز کشور نیز بر همگان مشخص است و نیاز به توضیح نیست.

    کمی بالاتر اگر در کامنت‌ها ملاحظه نمایید می‌بینید که نوشته‌ام ما برای هر شماره نیاز به ۲۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان پول داریم، اگر این رقم برای شما زیاد است مشکل از کار ما نیست! خود صفحه آرایی نشریه توسط گرافیست برای حدود ۸۰ صفحه مطلب رقمی حدود ۱.۶۰۰.۰۰۰ تومان نیاز دارد که ما داریم سعی می‌کنیم این مبلغ را در حدود ۸۰۰.۰۰۰ تومان نگه داریم و مابقی مبلغ که حدود ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومان می‌باشد نیز حق‌الزحمه نویسندگان این نشریه می‌باشد.

    به هر حال همیشه عده‌ای هستند که بخواهند برای هر فعالیت ثمربخشی به بهانه‌های الکی سنگ‌اندازی کنند اما بنده از شما می‌خواهم قضایای دیگر را با این ماجرا مخلوط نکنید و خیلی شفاف و ساده یا حمایت کنید یا انتقاداتی در جهت هر چه بهتر شدن این کار انجام دهید.

ارسال نظر سریع



برچسب ها :