یک وبسایت آلمانی به نام Zeit Online، مقالهای دربارهٔ رایانش امن مایکروسافت نوشتهاست و بیان میکند که در ویندوز ۸ توسط این فناوری، در پشتیای برای NSA باز گذاشته شدهاست.
نویسندهٔ این مقاله، رایانش امن را به TPM و کارگروه رایانش امن متصل میکند و با این حقیقت که تمامی اعضای این کارگروه شرکتهایی در ایالات متحده هستند. (مایکروسافت، اینتل، سیسکو، ایامدی و اچپی)
و اما در آخر این مقاله، نویسنده پیشنهاد میکند که دولت آلمان از لینوکس استفاده کند تا NSA اطلاعات آنها را شنود نکند. اما نویسنده فراموش کردهاست که هسته لینوکس ۲.۶.۱۲ از سختافزار TPM شرکت اینتل پشتیبانی به عمل آوردهاست.
اما به راستی میتوان به کامپیوتر خود اعتماد کرد؟ جواب این سوال را میتوان در مقالهٔ ریچارد استالمن بزرگ پیدا کرد.
لینوکس سبز <جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱>
بر فرض کار بزرگی کرده اما وقتی شما میای از tpm انتقاد می کنی چرا بعدش از این محصول پشتیبانی می کنی و اونو داخل کرنل قرار میدی
لینوکس آبی <جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۸>
جناب لینوکس سبز: ای کاش یکم تحقیق میکردی و متوجه میشدی که استالمن لینوکس رو توسعه نمیده که مسئول پشتیبانی از TPM در کرنل باشه!
حامد رمضانیان <پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۴>
چیزی که در ویکیپدیا خوندم اینه که ظاهرا در سطح سختافزار یک سری کلید امنیتی تولید میشه که نرمافزار میتونه احراز هویت کنه با اون سختافزار. اطلاعات بیشتری در اینباره ندارم.
The Trusted Platform Module offers facilities for the secure generation of cryptographic keys, Software can use a Trusted Platform Module to authenticate hardware devices
حامد رمضانیان <جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۹>
استالمن کوچک :دی
حامد رمضانیان <جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۷>
از دید من بزرگه :) چون کار بزرگی کرده