منبع اصلی نوشتار زیر در این لینک قرار دارد

کتاب آموزش نصب و راه‌اندازی اوبونتو سرور به صورت سندباکس

شرایط دریافت نسخهٔ PDF و چاپی کتاب:

اگر می‌خواهید کتاب را به صورت PDF دریافت کنید، می‌توانید مبلقی را از این پیوند پرداخت کنید تا نسخهٔ PDF برایتان ارسال شود. اگر مبلغ پداختی شما بیش از 20,000 تومان باشد، نسخهٔ چاپی نیز ارسال می‌شود.

اگر صد تومان هم پرداخت کنید، PDF ارسال خواهد شد.

دربارهٔ کتاب:

امروزه اینترنت موجب گسترش دانش و نشر دانش شده است، به صورتی که اکثر افراد می‌توانند داشته‌ها و دانسته‌های خود را در این بستر ارتباطی و رسانهٔ جمعی که خود از قابلیت پوشش دادن به نیازهای چندرسانه‌ای کاربران برخوردار است، با دیگران در میان بگزارند. این مجموعهٔ آموزشی که در حال حاضر در قسمت آخر آن هستیم نیز برای این موضوع نوشته شده است، تا کاربرانی که قصد دارند به توسعهٔ نرم‌افزار تحت وب یا طراحی صفحات وب پردازند، با اندک هزینه‌ای محیطی ارزان و ساده را برای اجرای نرم‌افزار و کدهای خود ایجاد کنند. با استفاده از این محیط سندباکس به راحتی می‌توان تمامی پروژه‌های مختلف را اجرا کرد.

Sandbox Book

با این وجود اگر از یک رزبری‌پای نیز استفاده می‌کنید، می‌توانید با استفاده از یک سوئیچ یا یک مودم که در منزل دارید، شبکه‌ای بی‌سیم در منزل خود ایجاد کنید، و رزبری‌پای را به آن متصل کنید، سپس اوبونتو سرور را بر اساس آموزشی که در این مطلب داده شد نصب کرده و با استفاده از انتقال درگاه یا پورت فورواردینگ، درگاه‌هایی را که در ویرچوال‌باکس انتقال دادیم، به صورتی انتقال دهید که در تمامی شبکهٔ محلی خود بتوانید به آنان متصل شوید. (این مقاله می‌تواند برای برخی مواقع مفید باشد) بعد از این شما از یک محیط توسعه برخوردار می‌شوید که هر وقت و هرگاه خواستید می‌توانید به آن متصل شوید. البته در این حالت برای ذخیره اطلاعات پر حجم به یک دیسک سخت با ظرفیت مناسب نیز نیاز خواهید داشت.

کدهای لاتک این کتاب از طریق این پیوند از گیت‌هاب قابل دریافت است.

کدهایی که برای ایجاد پی‌دی‌اف در زی‌لاتک نوشته شده‌اند را نیز به صورت کامل در پایگاه اینترنتی گیت‌هاب بارگزاری می‌کنم تا در صورت نیاز بتوانید آن را برای نیاز خودتان تغییر دهید، همچنین در آینده نسخهٔ وبی از آن نیز ممکن است عرضه شود. اگر از سیستم‌عامل گنو/لینوکس استفاده می‌کنید، نرم‌افزار «TeXStudio» نرم‌افزار خوبی برای نوشتن و گرفتن خروجی پی‌دی‌اف از کدهای لاتک و زی‌لاتک به شمار می‌آید،خودم شخصاً نتوانستم از طریق نرم‌افزارهای دیگر در نو/لینوکس این کار را انجام دهم. توزیع من برای نوشتن لاتک و زی‌لاتک، توزیع آرچ لینوکس است و از نرم‌افزارهای پیش‌فرض موجود در داخل مخازن آرچ استفاده کرده‌ام.

ارسال نظر سریع



برچسب ها : , ,