منبع اصلی نوشتار زیر در این لینک قرار دارد

نسخه ۳.۱۲ میزکار گرافیکی GNOME برای گنو/لینوکس منتشر شد &#۸۲۱۱; قسمت دوم

نوشته شده توسط سید حسینعلی حسینی گوکی.

دیگر تغییرات &#۸۲۱۱; یک قدم بزرگ به سمت Wayland
Gnome-Wayland

ویلند نسل جدید تکنولوژی نمایش و اعمال ورودی در گنو/لینوکس است. این فناوریگرافیک‌های بهبود یافته‌ای را ارائه می‌کند و محدودیت‌های تکنولوژی نمایش فعلی که X نامیده می‌شود را از میان برمی‌دارد. این مدیر نمایش همچنین پایه‌های لازم برای افزایش امنیت نرم‌افزارها را فراهم می‌آورد. در نسخه‌ی قبلی پشتیبانی ابتدایی از این مدیرنمایش ارائه شد و از آن زمان تا کنون در طول ۶ ماه پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه انجام گرفته است. عملکردهای جدید برای ورود و مدیریت ورودی‌ها افزوده شده و پایداری بیشتر و هماهنگی با اپلیکیشن‌های X۱۱ نیز بهبود یافته است.

علاوه بر موارد ذکر شدهتغییرات ریز و درشت بسیاری در نسخه جدید میزکار محبوب گنو/لینوکس اعمال شده که شامل بخش تنظیمات بلوتوث کاملا جدید و ساده‌سازی شدهبهبود کلی سرعت اجرا و عملکرد و نیز کاهش منابع مصرفیبهبود قابل توجه در انیمیشن‌ها و افکت‌های انتقالی برای زیبایی و دلچسبی هرچه بیشتر محیطبهبودهای جزئی در المان‌های گرافیکی برای رفع نواقص و ناهماهنگی‌هابهبود قابل توجه مکان‌یابی جغرافیایی مبتنی بر وای‌فای و GPS و تنظیمات و برنامه‌های مربوط به آنادغام با سرویس پرینت ابری گوگل و امکان ارسال پرونده‌ها به گوگل درایواپلیکیشن‌های جدید در حال تکامل برای ضبط صدابررسی لاگ‌ها و ارتباط IRCبهبودهای فراوان در مرورگر پیش‌فرض Web و بسیاری تغییرات و بهبودهای دیگر نیز راهی این نسخه شده‌اند تا تجربه‌ی استفاده از گنو/لینوکس را بیش از پیش لذت‌بخش کنند.

جالب توجه است که از همین امروز با ارائه نسخه‌ی ۳.۱۲چرخه‌ی توسعه نسخه بعدی این میزکار توسط تیم توسعه‌دهنده‌ی آن بر روی گیت آغاز شد. کلیه کدهای منبع این میزکار که یکی از بزرگترین پروژه‌های نرم‌افزار آزاد محسوب می‌شود تحت مجوز GPL در دسترس است. برای بهره بردن از این نسخه از محیط گرافیکی گنومبهتر است مدتی منتظر بمانید تا توزیع‌های مطرح گنو/لینوکس نظیر فدورا و اوپن‌سوزه آن را بصورت پایدار وارد مخازن رسمی خود کنند. همچنین نسخه‌ی جدید اوبونتو که حدود بیست روز دیگر با میزکار اختصاصی یونیتی عرضه خواهد شد نیز امکان نصب و اجرای این نسخه از گنوم را خواهد داشت.  در صورتی که همین امروز اصرار به نصب و آزمایش این محیط دارید می‌توانید ایمیج مربوط به نسخه آزمایشی فدورا را به همراه گنوم ۳.۱۲ از این لینک دریافت و نسبت به نصب آن اقدام کنید؛ تنها در حالتی این انتخاب را توصیه می‌کنیم که با سیستم‌عامل گنو/لینوکس آشنایی داشته و از انتخاب خود آگاهی کافی را دارید.

نظر شما درباره میزکار گنوم و در مجموع محیط گرافیکی سیستم‌عامل گنو/لینوکس چیست؟

نوشته نسخه ۳.۱۲ میزکار گرافیکی GNOME برای گنو/لینوکس منتشر شد &#۸۲۱۱; قسمت دوم اولین بار در لینوکس سیزن , آموزش گنو / لینوکس پدیدار شد.



برچسب ها : , , ,