نسخهی ۴ نرمافزار متنباز KTP یا KDE Telepathy پس از چهار ماه توسعه مداوم منتشر شد. نرمافزار KTP برنامه جدید پیغامرسان برای میز کار KDE است که قابلیتهای بیشتری نسبت به Kopete داراست؛ این پیغامرسان از اکثر سرویسهای گپ آنلاین همچون Facebook، Google Talk، Windows Live و Yahoo! پشتیبانی میکند.
یکی از نواقص این برنامه نسبت به پیغامرسان Empathy، پشتیبانی نکردن از گپ صوتی-تصویری بود. در نسخهی جدید این پیغامرسان قابلیت گپ صوتی و تصوری با استفاده از وبکم فراهم شده است که از بزرگترین تغییرات این نسخه به شمار میرود. البته به دلیل آنکه نرمافزار فوق در نسخهی آزمایشی به سر میبرد ممکن است با مشکلاتی روبهرو شوید. نسخهی ۱ این پیغامرسان که پایداری بیشتری خواهد داشت ممکن است در زمان انتشار KDE 5 و یا مدتی قبل از آن منتشر شود.
از دیگر امکانات جدید افزوده شده به این نسخه میتوان به پشتیانی از تاریخچه اشاره داشت. این قابلیت، تاریخچهای از سوابق چت شما را نمایش خواهد داد که در آن گفتگوهای شما در گذشته با هر فردی قابل دسترس خواهند بود. این ویژگی نیز یکی از کمبودهای این پیغامرسان به شمار میرفت.
دو عدد افزونه برای Plasma در نظر گرفته شده است که یکی از آنها برای نوشتن پیامها و ارسال آن به صورت سریع به کار میرود و دیگری لیستی از افراد موجود در لیست مخاطبین شما را نمایش خواهد داد. همچنین توسعهدهندگان این پیغامرسان قصد دارند تا امکان وارد کردن Logهای کاربر را از Kopete فراهم کنند.
10 دیدگاه برای این نوشته:
عرفان طباطبائی:
۲۳ خرداد ۱۳۹۱
دست توسعه دهنده هاش درد نکنــه…دست شما هم درد نکنــــــه…
mastershot:
۲۴ خرداد ۱۳۹۱
ممنون. من برای مکالمه های صوتی-تصویری از Jitsi استفاده می کنم. کیفیتش راضی کننده است و خیلی محیط کاربرپسندی داره. البته اگه از JRE خود اراکل استفاده کنیم, زیباییش بیشتر می شه. توو OpenJDK فونت ها یکم کیفیت پایینی داره.
https://jitsi.org/Salar Moghaddam:
۲۴ خرداد ۱۳۹۱
hichi pidgin nemishe … !!!:Dآهان، اوهون!:
۲۵ خرداد ۱۳۹۱
این عکسای بی تربیتی چیه که میذارین :Dآهان، اوهون!:
۲۵ خرداد ۱۳۹۱
چرا اینقدر کار مشابه از صفر (ktp)؟ پس ازادی نرم افزار به چه دردی میخوره وقتی همه چی از صفر کلید میخوره؟امیر حسین:
۲۵ خرداد ۱۳۹۱
کاملا موافقم!
فقط پیدجین!
pidgin.imنام (لازم):
۲۷ خرداد ۱۳۹۱
این برنامه که گپ صوتی و تصویری هم بهش اضافه شده با یاهووو هم کار میکنه ؟!
جدا کلافه شدیم از بس اینجا از وویس خبری نبود اونم برای یاهوMrAli:
۲۷ خرداد ۱۳۹۱
ممنون.مهدی:
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
سلام.
من بابت تشکر از مطالب مفیدتون نشانی این سایت رو با عنوان «مقاله های لینوکس + آموزش لینوکس» در وبسایت خودم به نشانی
http://www.khorshidvash.com
لینک کردم.
آموزش بش و راهنمای شل اسکریپتینگ خیلی عالیه.
موفق باشیدامیر حسین:
۳۰ خرداد ۱۳۹۱
جرا سایت اینقدر غیر فعاله؟