منبع اصلی نوشتار زیر در این لینک قرار دارد

Meego دوباره متولد شد!

داستان میگو رو همه می دانیم. سیستم عاملی دوست داشتنی با هسته گنو/لینوکس برای دستگاه های هوشمند و نت بوک ها که با همکاری نوکیا، بنیاد لینوکس و شرکت اینتل شکل گرفت و از هر دو معماری ARM و x86 پشتیبانی میکرد نتیجه آن گوشی N9 نوکیا بود که بدون شک بهترین گوشی ساخته شده در تاریخ آن شرکت است (ویزگی های N9) اما چندی بعد نوکیا تصمیم گرفت که به جای توسعه میگو با مایکروسافت شریک شود و توسعه میگو رو متوقف کند، بعد از این تصمیم بود که بنیاد لینوکس و اینتل تصمیم گرفتند روی سیستم عامل دیگری به نام TIZEN کار کنند. داستانی غم انگیز که شاید بتوان از روی آن یک فیلم ساخت!

اما این پایان داستان نیست! بعد از اینکه شرکت نوکیا به دلیل ضرر های مالی اخیرش تصمیم به اخراج هزاران نفر از کارمندانش گرفت تیم میگو هم از این قضیه مستثنی نبودند اما حالا این توسعه دهندگان گروهی به نام Jolla را تشکیل داده و امیدوارند تا بتوانند میگو را دوباره توسعه داده و به رقابت برگردانند. با توجه به پیشرفت ها وسیعی که با Qt5 همراه است و تجربه این تیم می توان آینده درخشانی برای میگو انتظار داشت.

\"\"

با این حساب به زودی لینوکس  ۵ سیستم عامل برای دستگاه های هوشمند خواهد داشت: اندروید، اوبونتو، تایزن، فایرفاکس و میگو . با توجه به خرید موتورولا توسط گوگل و تولید دستگاه هایی در آینده با برند خودش که سببش بی میلی احتمالی شرکت ها نسبت به اندروید خواهد بود، به نظر شما کدام یک از توزیع های لینوکسی جایش را پر خواهند کرد ؟



برچسب ها : , , , , , ,