منبع اصلی نوشتار زیر در این لینک قرار دارد

Rooa روباهی برای نوشتن افزونه‌ها!

اگر شما جزو افرادی هستید که با نوشتن افزونه‌های مختلف برای فایرفاکس سر و کار دارید یا مایل به نوشتن افزونه (در حال حاضر فقط برای فایرفاکس) به ساده‌ترین روش ممکنید این مطلب را تا انتها بخوانید.
یک برنامه‌نویس ایرانی اقدام به ساخت و توسعهٔ آزاد یک برنامه به منظور ساخت افزونه برای نرم‌افزار فایرفاکس نموده است. این برنامه در ادامهٔ روند توسعه خود قصد دارد محیط برنامه‌نویسی برای نرم‌افزارهای مختلفی که قابلیت دریافت افزونه را دارند (مانند کرومیوم) ایجاد کند.
rooa (در زبان محلی به معنی روباه) با زبان برنامه‌نویسی python نوشته و برای پیاده سازی قسمت گرافیکی آن از کتابخانه‌ی pygtk بهره گرفته شده است؛ همچنین قابلیت اجرا بر روی Linux، Windows و Mac را دارست.

\"Rooa\"

Rooa

از قابلیت‌های این برنامه در نسخه کنونی می‌توان به مدیریت چند پروژه به صورت همزمان، سرعت در ساخت افزونه، ساده و راحت بودن کار کردن با آن اشاره کرد.
این برنامه تحت مجوز GPLv3 نوشته شده و شما می‌توانید برای دریافت کد منبع آن به این صفحه مراجعه کنید. صفحهٔ اصلی (فعلی) این برنامه نیز از این پیوند روند توسعه آن را به خوبی نشان می‌دهد.
محسن جاویدپناه، نویسندهٔ این برنامه در خصوص آن می‌گوید:

“من این پروژه را به عنوان پروژهٔ پایانی کارشناسی انجام دادم و اکنون در حال گذراندن خدمت سربازی هستم به همین دلیل زمان آزادی برای کار بر روی آن ندارم, در حال حاضر پروژه در حد اعلاء خودش قرار ندارد ولی تنها چند گام دیگر به کامل شدن آن باقی مانده است. چیزی که من می‌خواهم بگویم این است که ما برنامه‌نویسان خوبی در ایران داریم که حتما دوست دارند بر روی یک پروژهٔ کاربردی کار کنند و نتیجهٔ کارشان را در بین کاربران برنامه‌شان ببینند ؛ من از این افراد دعوت می‌کنم که در تکامل این نرم‌افزار شرکت داشته باشند تا با هم و در کنار هم این برنامهٔ آزاد ایرانی را مطرح کنیم، شمار کارهایی که هنوز انجام نشده زیاد است بنابر این هرکسی می‌تواند سهمی در ساخت, بهبود و معرفی این برنامه داشته باشد.”

این برنامه جزو محدود محیط‌های ساخت افزونه‌ای است که وجود دارد اما با این تفاوت که دید در این محیط وسیع تر و متمرکزتر بر روی ساخت افزونه است شما می‌توانید این برنامه را با برنامه‌هایی نظیر spket مقایسه کنید تا متوجه سرعت و مدیریت بهتر آن شوید. در ادامه شما را دعوت به دیدن یک کلیپ چند دقیقه‌ای از نحوهٔ کارکرد برنامه می‌کنیم.

برای دریافت فایل ویدیویی با فرمت ogv و کیفیت اصلی از این پیوند استفاده کنید (حجم ۱۰ مگابایت).

6 دیدگاه برای این نوشته:

  1. \'\'عرفان طباطبائی:

    ۰۸ تیر ۱۳۹۱
    دستش درد نکنه
    خداییش برنامه نویسای خوبی داریم… اگه یه کم شرایط براشون فراهم بشه میترکونن

    دست شما هم درد نکنه ایمان جان

  2. \'\'مهرداد:

    ۰۸ تیر ۱۳۹۱
    دستش طلا
    اتفاقا دیروز داشتم به این فکر می کردم که خوب تو کشورهای اروپایی و آمریکایی سرعت اینترنت عالیه و کسی دنبال دانلود منیجر خوب که کانکشن های زیادی بزنه و سرعت دانلود را ببره بالا و …. نیست ولی ما ایرانی ها که حسابی به همچین چیزی نیاز داریم چرا کسی دست به کار نمیشه؟؟؟؟؟؟
    نگید uget و wget و… که خداییش از نظر سرعت به پای IDM نمی رسند …
  3. \'\'thelastblack:

    ۰۸ تیر ۱۳۹۱
    دوست عزیز شما axel یا aria2 رو دیدی میگی دانلود منیجر نداریم؟
  4. \'\'tireng:

    ۰۹ تیر ۱۳۹۱
    واقعا کار خوبی کردند
    دوست من تو دانلود که من تست کردم هنوز هیچ دانلود منیجری به idm نرسیده من رو سیستمم یک نسخه قانونیشو دارم چون واقعا با این وضع اینترنت نیازه
  5. \'\'مجتبی:

    ۰۹ تیر ۱۳۹۱
    کرومیوم ۲۰ یه جند روزیه منتشر شده. ورژن ۱۹ اش با برخی سایتهای فارسی هنوز مشکل داشت و باید صفحه رفرش میشد تا درست نشون بده ولی این یکی تا حالا ندیدم با سایتی مشکل داشته باشه حتما امتحانش کنید
  6. \'\'karux:

    ۱۱ تیر ۱۳۹۱
    برنامه ی خیلی قشنگی بود! من که پایتون بلدم نیستم و فقط نشستم نگاه کردم گفتم \”واو!\” ولی برنامه ی انصافا خیلی قشنگی بود خوشم آمد! کاش بشه تو این لینوکس ریویو تو ویکی ی صفحه داشته باشیم از برنامه های آزاد و اپن سورس ایرانی تا کسانی که میخوان به پروژه های ایرانی کمک کنن ی منبع خوب داشته باشن

\"ارسال



برچسب ها : , , , , , , ,